BID modellen

“Vi har været i London, Hamborg, New York og Berlin for at finde frem til den Danske BID-model. Vi sidder også i en arbejdsgruppe, nedsat af Realdania, som arbejder med BID-modellen i Danmark“

Mikkel Niess, direktør hos BIDdanmark ApS

Business Improvement District (BID)

BID-modellen for lokalområdet

BID (Business Improvement Districts) og vores Danske BID-model er et privat-offentlig samarbejde, hvor alle parter byder aktivt ind. Det kræver engagement, vilje og ressourcer. Der arbejdes med mange forskellige ting i hvert BID. Det kan være byudvikling, midtbystrategier, små og store aktiviteter, større investeringer, simple og effektive investeringer, samarbejde, netværk, kriminalitetsforebyggelse, tekniske løsninger, fælles idéer og realisering af dem.

For en kommune betyder det en fleksibel model til at skabe resultater på kort og lang bane sammen med erhvervsliv og borgere i et lokalområde. Erhvervslivet, kommunen og borgerne er med til at træffe beslutninger og fører samtidig beslutningerne ud i livet.

Betydning for erhvervslivet og lokalområdet
For erhvervslivet og borgerne betyder det en direkte og åben dialog med kommunen om, hvad der er vigtigt og ønskes prioriteret i netop deres lokalområde.

I samarbejdet vægtes en ligeværdig dialog med plads til de forskellige styrker, viden og netværk, som hver repræsentant har med sig ind i samarbejdet.

Vi arbejder med BIDdanmark-modellen, som har givet rigtig gode resultater i Vejle, Tønder, Aabenraa, Holstebro, Haslev, Billund, Albertslund og Gladsaxe. BIDdanmark-modellen er samarbejde i øjenhøjde, der giver resultater for alle.

Læs Realdanias beskrivelse af BID her

Åben byen op, se nye muligheder.

Nye samarbejder øger livskvaliteten, dynamikken og aktiviteterne. Det giver øget værdi i byerne til gavn for det lokale erhvervsliv, kommunen og borgerne.

Lad os mødes for en BID-snak

Er jeres kommune eller lokalområde godt på vej eller i opstartsfasen med jeres BID?

Så lad os mødes - Vi kommer gerne og fortæller om vores arbejde, holder et foredrag eller hjælper med at facilitere møder.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser for brug af kontaktformularen

Kontakt

Telefon

+45 6120 8102

Mail

mikkel@biddanmark.dk

Adresse

BIDdanmark ApS
Torvegade 17E 2sal
DK-7100 Vejle