Kontakt os

Vores mission er klar: Vi vil hjælpe alle byer, så de får en levende bymidte. Så ring eller send os en mail, så kan vi finde en løsning der passer til jeres by.

Mikkel Niess, direktør hos BIDdanmark ApS

Kom igang med jeres BID

Kontakt BIDdanmark

Skal i til at starte et BID op i jeres kommune eller lokalområde, og mangler en til at hjælpe jer igennem, så kontakt mig. Sammen finder vi en god løsning. Jeg kommer gerne og fortæller om mit arbejde, holder foredrag eller hjælper med at facilitere møder.

Sidder i fast og kan ikke komme videre så kan jeg helt sikkert hjælpe, om det er gågaden, et industriområde, en centerby, et boligområde eller et nyt kvarter. Så viser erfaringerne at med BID modellen sker der noget.

Skriv til os i formularen herunder.

Lad os mødes for en BID-snak

Er jeres kommune eller lokalområde godt på vej eller i opstartsfasen med jeres BID?

Så lad os mødes - Vi kommer gerne og fortæller om vores arbejde, holder et foredrag eller hjælper med at facilitere møder.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser for brug af kontaktformularen

Nye samarbejder øger livskvaliteten, dynamikken og aktiviteterne. Det giver øget værdi i byerne til gavn for det lokale erhvervsliv, kommunen og borgerne.

Kontakt

Telefon

+45 6120 8102

Mail

mikkel@biddanmark.dk

Adresse

BIDdanmark ApS
Torvegade 17E 2sal
DK-7100 Vejle