Erhvervs BID

“Deltagerne bliver en del af et stærkt partnerskab, hvor vi arbejder sammen for at styrke deres virksomhed og området.”

Mikkel Niess, direktør hos BIDdanmark ApS

Vi skaber et seriøst netværk i området

Erhvervs-BID – kom godt igang

Mange erhvervsområder arbejder i siloer. I et Erhvervs-BID arbejder vi sammen. Vi hjælper virksomhederne med at finde synergier og arbejde med det, der er vigtigt for dem. Det kan være mange forskellige ting, vi arbejder med i et Erhvervs-BID; en fredagsbar, et spændende loungeområde, fælles vagtordning, affaldsordning eller et HR-netværk.

Nøglen i et Erhvervs-BID er partnerskaber og samarbejde. Når virksomhederne, brugerne af området, kommunens erhvervsafdeling, borgere og foreninger, der er tæt på området, arbejder sammen i et Erhvervs-BID, så sker der mange spændende ting til gavn for alle i området.

Erhvervs-BID møde i Hersted Industripark – Albertslund Kommune.

Nye samarbejder øger livskvaliteten, dynamikken og aktiviteterne. Det giver øget værdi i byerne til gavn for det lokale erhvervsliv, kommunen og borgerne.

Lad os mødes for en BID-snak

Er jeres kommune eller lokalområde godt på vej eller i opstartsfasen med jeres BID?

Så lad os mødes - Vi kommer gerne og fortæller om vores arbejde, holder et foredrag eller hjælper med at facilitere møder.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser for brug af kontaktformularen

Seneste BID-aktivitet og nyheder

Tænk kreativt i krisetider

Tænk kreativt i krisetider

Vi skal stå sammen – det er nu BID-tanken er vigtig. Alle kunder og detailhandlere står i en helt ny situation. Det er nu, du skal være kreativ for at sælge dine produkter på en anden måde. I BIDs handler det om at gå nye veje, arbejde sammen og have mod på fremtiden. Lad os arbejde sammen…

læs mere
BIDdanmark identificerer interessenter og skaber konstruktive processer, som styrker sammenholdet i området og skaber udvikling til gavn for alle.
Kontakt

Telefon

+45 6120 8102

Mail

mikkel@biddanmark.dk

Adresse

BIDdanmark ApS
Torvegade 17E 2sal
DK-7100 Vejle