BidDk preloader

Sikke en start på 2019 – Detailhandlen bløder

Detailhandlen bløder og der skal bedre dialog, inddragelse og synlige aktiviteter til. Læs Kasper Fogh Hansens artikel om "Døden kommer til storbyen.." her
biddanmark nyheder BID

Det står klart – Detailhandlen bløder – skal det fortsætte i 2019?

Efter December måned er der ingen tvivl om, at der skal ske noget i Danmark. De danske bymidter og detailhandlen bløder, og der skal ske noget til fordel for detailbranchen. Det er ikke nok at Cityforeningerne gør hvad de kan, at kommunerne får lavet detailhandels analyser, eller at man sender opgaver om udvikling af midtbyen i udbud på normal vis.

Der skal tænkes anderledes end normalt, der skal handling til. Tingene løses ikke ved snak, men ved handling. De løses ikke alene ved skrivebordet, der skal dialog, inddragelse og synlige aktiviteter til. De danske bymidter skal turde prøve noget nyt, for de gamle metoder virker ikke mere. Der skal arbejdes med løsninger på kort og lang sigt. Men det er vigtigt med de hurtige løsninger, noget der virker nu.

BIDdanmark vil bidrage

Hvilken butikskæde er den næste der lukker, hvor mange specialforretninger lukker inden sommer og amazon kommer snart for alvor på banen i Danmark. Er vi klar til det?

BIDdanmark opruster, og kommer her til foråret med en overbygning, noget der vil hjælpe de danske bymidter – en ny samarbejdspartner, og en ny stærk profil i BIDdanmark.

Det kommer der snart mere om..

Læs kommunikationschef i tænketanken Cevea, Kasper Fogh Hansens artikel om “Døden kommer til storbyen..” i avisen.dk – klik og læs her