BidDk preloader

Erhvervs BID – et erhvervssamarbejde der giver resultater

Hvad kan et erhvervssamarbejde faciliteret af os.

Det er virksomhedernes ideer og interesser, der er den drivende kraft i netværket, ofte understøtter kommunen projekterne og hjælper med at føre dem ud i livet.

Vi arbejder efter BIDdanmark-modellen og kører et forløb et år ad gangen.

Erhvervs BID - bysamarbejde

Sådan fungerer et erhvervssamarbejde

Et erhvervs BID eller erhvervssamarbejde er vigtig for byens virksomheder. Der kan  kan fx drøftes parkeringsforhold, cykelstier, grønne arealer, affald, belysning, trafik, bæredygtighed eller andre ting, der er vigtige for virksomhederne. Virksomhederne og kommunen sidder sammen om bordet og finder de bedste løsninger i fællesskab.

Det sker ved hjælp af Business Improvement Districts (BID), som er et velafprøvet koncept, hvor BIDdanmark faciliterer netværksmøderne og sikrer fremdrift i aktiviteterne – og det giver resultater.

Det siger medlemmerne:

niels kristian holm

Niels Kristian Holm

Logistikdirektør hos Lantmännen Schulstad

“Det er altid givende med et netværk i nærmiljøet, og her er vi gode til at bakke hinanden op. Vi bruger hinanden og kan trække på hinandens kompetencer og netværk, og jeg synes også, at vi får skubbet nogle gode ideer frem. Derfor er det også vigtigt, at kommunen er med i partnerskabet, så vi møder opbakning herfra i stedet for barrierer. Jeg håber, at mange flere virksomheder har lyst til at være med.”

Jørgen Ditlev Jacobsen

Jørgen Ditlev Jacobsen

Indehaver af JD Logistik A/S

“Den tætte kontakt til kommunen er en kæmpe gave for en virksomhedsejer som mig. Vi kan se, at der bliver rykket på nogle af de ting, vi tager op i partnerskabet, og som betyder noget for os. Derudover har jeg fået nogle gode relationer til andre virksomheder i området – og så giver det mig noget personligt, at jeg er med til at udrettet noget godt for området, fx med projektet om en øget biodiversitet.”

Kasper Larsen

Kasper Larsen

Kommerciel Direktør i KLS Pureprint A/S

“Én af de gode ting ved partnerskabet er, at det er beslutningstagere, der er med om bordet, for så kan vi hurtigere agere på de ting, vi bliver enige om i gruppen. Det betyder meget, at kommunen er en aktiv del af processen og også har sat penge af til det. Det viser, at man vil noget med det, og det giver noget power til samarbejdet.”

Her kan i se hvilke resultater et erhvervs BID kan opnå: