BidDk preloader

Om BIDdanmark

En by, der ikke udvikler sig er en by under afvikling. Hvis butikkerne først begynder at lukke, er det svært at tiltrække nye beboere, for hvem vil bo i en by uden butikker, spisesteder eller kulturliv?

Det er her BIDdanmark kommer ind i billedet. Vi er en flok erfarne kræfter, der brænder for byudvikling, og som kender virkeligheden ude i handelsgaderne på egen krop. Derfor har vi skabt en udviklingsmodel, der bringer nyt liv til byen.

BIDdanmark-modellen samler alle de lokale kræfter – lige fra handelsliv til foreningsliv – og hjælper dem til atter at gøre byen attraktiv. Det er hjælp til selvhjælp. Og det giver resultater. At modellen virker, er allerede testet med succes i over 35 byer. 

Om BIDdanmark

Kontakt

Lad os mødes for en BID-snak

Vil i vide mere om BID Business Improvement District og BIDdanmark-modellen, og hvad den kan gøre for jeres by. Så lad os mødes. Vi kommer gerne og fortæller om vores arbejde, holder et foredrag eller hjælper med at starte et BID op.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser for brug af kontaktformularen

Verdensmål

Bæredygtig BID Business Improvement District

Verdensmål og byudvikling

Vi arbejder målbevidst med FN´s Verdensmål for bæredygtig udvikling, med særlig fokus på Verdensmålene 11 og 17.

verdensmål 11

Verdensmål 11:

Gør byer, lokalsamfund og bosættelser inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige.

Undermål 11.3:
Inden 2030 skal byudvikling gøres mere inkluderende og bæredygtig og kapaciteten skal øges til en inddragende, integreret og bæredygtig boligplanlægning og styring i alle lande.

Undermål 11.7:
Inden 2030 skal der gives universel adgang til sikre, inkluderende og tilgængelige, grønne og offentlige rum, især for kvinder og børn, for ældre mennesker og for personer med handicap.

Undermål 11.A:
Støtte positive økonomiske, sociale og miljømæssige forbindelser mellem by, opland og landdistrikter ved at styrke den nationale og regionale udviklingsplanlægning.

verdensmål 17

Verdensmål 17:

Styrk det globale partnerskab for bæredygtig udvikling og øg midlerne til at nå målene.

Undermål 17.17:
Tilskynde til og fremme effektive offentlige partnerskaber, offentligt-private partnerskaber og civilsamfundspartnerskaber, som bygger på erfaringer og ressourcestrategier fra partnerskaber.

Team BIDdanmark

BIDdanmark er praktikkere, ikke teoretikere. Det handler om at skabe resultater, ikke om at fylde ringbind. Vi elsker livet i byen, specialforretningerne, det engagement og den passion de mange selvstændige har. Vi ved at hvis vi står sammen, så kan mange byer overleve handlen fra internettet og også følgevirkningerne efter Corona virussen. Men vi skal turde se på os selv med nye øjne, og have mod til at lave de nødvendige forandringer.

Holdet bag
BIDdanmark

Samlede kompetencer fra det offentlige og detailbranchen.

Mikkel Niess

Mikkel Niess er direktør for BIDdanmark ApS. Han kommer fra detailhandlen hvor han har været leder i alle lag i 22 år. Han har en meget stor viden indenfor detailhandel, og måden der tænkes på. Han har siddet i flere bestyrelser i City og Center foreninger, både som formand og næstformand. Dette har givet ham en stor og bred viden indenfor detailhandlen, måden der tænkes og arbejdes på, samt de udfordringer detailhandlen står overfor.

Mikkel en dygtig netværker med et bredt og nuanceret netværk inden for både det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Nogle af de ting der driver ham, er, hvordan bliver vi bedre end de andre; større, hurtigere, mere effektive og hvordan kommer vi et skridt foran.

BIDdanmark har startet 30 BID op fra bunden og afholdt over 600 BID møder. Mikkel har holdt flere foredrag om BID, byudvikling og samarbejde. Gennem BID arbejde i byer og landdistrikter har han fået en bred viden inden for byplanlægning, kommunalt samarbejde, netværksfacilitering, projektledelse og by samarbejde samt virksomhedsudvikling og optimering. Nogle af hans styrker er byledelse, byplanlægning, forandringsledelse, mødeledelse, samskabelse, værdiskabelse, netværk, samarbejde, projektledelse og bestyrelsesarbejde.

I kan læse mere om Mikkel på Linkedin.

mikkel biddanmark
michael biddanmark

Michael Moos Møller

Michael Moos Møller er konsulent i BIDdanmark og seniorrådgiver med speciale i detailhandel og restaurationsbranchen. Han er specialist i CX, kundeoplevelser og medarbejdermotivation.

Når han ikke faciliterer BID møder, bruges tiden på at løfte ledelsesfundamentet for særligt butiks- og restaurationsejere. Og med at nørde i adfærdsdesign, nudging, servicedesign, trends og tendenser – viden som han glædeligt deler med sine samarbejdspartnere.

Michael har været præget af detailbranchen siden barnsben, og har mere end 20 års erfaring fra den nationale og internationale scene. Han omsætter sin viden og erfaring til praksisnær træning.

Dit personale skal være ledet, trænet og begejstret så godt – at de gør det samme ved jeres kunder. Stærke kundeoplevelser starter ved dig som leder.