BidDk preloader

Ydelser

Vi er et konsulenthus med stærke kompetencer indenfor detailhandlen. Vi har mange års erfaring inden for, alt lige fra direktions niveau til ungarbejder, alt sammen fra den virkelige verden i detailhandlen.

Kontakt os for en uforpligtende snak om BID business improvement district, eller hvad vi kan hjælpe med. Vi har mange forskellige pakker og løsninger, der kan tilpasses jeres behov.

Se herunder hvad vi kan hjælpe med.

facade

Vi tilbyder følgende ydelser

byudvikling
byudvikling

Foredrag om følgende områder tilpasset jeres behov

Vi har flere foredrag og kan tilpasse dem efter jeres behov. Vores viden indenfor BID business improvement district,  detailhandel, fremtiden og byudvikling er unik og stor. Vi har et stort netværk af eksperter tilknyttet BIDdanmark, som bistår med deres viden og arbejde.

Vi har mange samarbejdspartnere og trækker på dem, i det omfang det er nødvendigt. Det er partnere der både arbejder indenfor den digitale udvikling, og den fysiske udvikling af detailhandlen.

Resultater med BIDdanmarks ydelser
Gennem modellen opnår BIDdanmark øget samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende, kommunen, foreninger, borgere og ildsjæle, som alle ønsker at skabe vækst og udvikling i deres område. Se på vores referencer og kontakt endelig en by der har BID for at høre om vores arbejde og de resultater det skaber. Vi står naturligvis også til rådighed, hvis i har spørgsmål.