BidDk preloader

Nyt samarbejde – Vi gør døde byer levende

BIDdanmark og LivingCities har indgået et samarbejde om at styrke de danske bymidter. Vi er med til at gøre døde byer levende i hele Danmark.
danmark

Vi hjælper med at gøre døde byer levende

BIDdanmark og LivingCities har indgået et samarbejde om at styrke de danske bymidter. Vi kombinerer international byforskning med et indgående kendskab til dansk detailhandel.

Med praktiske erfaringer og konkrete værktøjer tilbyder vi en række modeller, hvor vi kan vise hvordan man samler byens aktører i nye handlekraftige og visionære fællesskaber. Vi har netop igangsat vores første fælles projekt i Aabenraas gågade. 

Vi arbejder i hele Danmark
Ud fra en klar overbevisning om, at stærke offentlig-privat-civile by-samarbejde er vejen frem i en tid, hvor ændrede mønstre ift. forbrug, adfærd og demografi stiller nye krav til byerne, har vi koblet vores kundskaber og vover at påstå, at vi har fundet en metode, der virker – vi gør døde byer levende.

Det startede i Vejle. Nu er Søborg og Bagsværd godt i gang, og snart følger Herlev og Amager. Vi kan også skræddersy en model til jeres by. Under alle omstændigheder tager vi gerne en uformel snak om udfordringer og løsninger.

Nu rykker BID i Gladsaxe – læs her
Læs om LivingCities her